Uvjeti korištenja — Uvjeti prodaje

Uvjeti prodaje

Sve usluge koje su naručene putem internet stranice Poliklinika 3DERM naplaćuju se prije izvršenja. Omogućeno je isključivo jednokratno plaćanje.

Datum i vrijeme termina ugovaraju se nakon kupnje.

Kupac može zatražiti povrat novca ukoliko se predstavnik/ca poliklinike 3DERM ne pojavi i nije dostupna u vremenu rezerviranog termina.

Poliklinika 3DERM pridržava pravo ne izvršiti uslugu ukoliko je ista u suprotnosti sa Pravilima i uvjetima korištenja.

Uvjeti korištenja

SUGLASNOST S OPĆIM UVJETIMA KORIŠTENJA USLUGE ONLINE POLIKLINIKE 3DERM

 • Poliklinika 3DERM pruža videokonzultacije po dogovoru putem online poliklinikr, kako bi pacijentima omogućila veću dostupnost dermatološkoj skrbi. Usluga je osmišljena da pruži uslugu savjetovanja onim pacijentima koji nisu u mogućnosti vidjeti liječnika uživo, ili im je potrebno takvo savjetovanje koje ne iziskuje osobni kontakt s liječnikom. 
 • Online poliklinika nije zamišljena da bude kompletna zdravstvena usluga ili alternativa pravom posjetu ambulanti, zahvatu ili operaciji i postojat će slučajevi kada će savjeti pruženi video-konzultacijom rezultirati dogovorenim terminom i daljnjim liječenjem uživo.
 • ONLINE POLIKLINIKA NIJE NAMIJENJENA ZA HITNE MEDICINSKE SLUČAJEVE. Ne koristite ju ako mislite da je vaš zdravstveni problem hitan slučaj, te ni u kojem slučaju ne koristite ako doživite medicinsku hitnost. Korisnik se slaže, potvrđuje i prihvaća da je svjestan činjenice da Online poliklinika nije namijenjena za bilo koju vrstu hitnih medicinskih slučajeva. U slučaju sumnje i potrebe zbrinjavanja bilo kakvih hitnih medicinskih stanja, poliklinika preporučuje da nazovete nadležnu hitnu službu. 
 • Online poliklinici 3DERM može se pristupiti putem više web stranica, društvenih mreža, uređaja, i drugih sredstava, bilo da su u našem vlasništvu i/ili kojima upravljamo, uključujući, bez ograničenja, web stranicu www.poliklinika3derm.eu

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

 • Ovo su Uvjeti pružanja i korištenja usluga (dalje u tekstu “Uvjeti”) za pristup i korištenje bilo koje osobe (“Korisnik”, “Pacijent” ili “Vi”) online poliklinike 3DERM putem koje se pružaju usluge dermatoloških konzultacija.
 • Kad se u ovim Uvjetima koriste pojmovi “mi”, “nas”, “naši” ili slično, oni se odnose na Polikliniku 3DERM koja posjeduje i upravlja Online poliklinikom.
 • Pristupanjem ili korištenjem online poliklinike ili klikom na gumb ili oznaku koji označava da ste s razumijevanjem pročitali i prihvatili Uvjete pružanja i korištenja usluga, razumijete i pristajete na ove Uvjete. Pažljivo pročitajte ove Uvjete prije početka korištenja.
 • Ovi uvjeti podložni su promjenama. Kada se ovi Uvjeti promijene, nova verzija bit će objavljena na web stranici www.poliklinika3derm.eu.
 • Korisnik izjavljuje svojom odgovornošću da su informacije koje daje točne, te je obaviješten da uporaba lažnog identiteta i širenje lažnih podataka mogu dovesti do civilnog i / ili kaznenog gonjenja.
  Kako bi izbjegli nevažeće rezervacije, Poliklinika 3DERM može upotrijebiti navedeni mobilni broj i / ili adresu e-pošte kako bi potvrdila zahtjev pacijenta za termin.

KORIŠTENJE ONLINE POLIKLINIKE

 • Online poliklinika 3DERM Vam omogućuje videokonzultaciju s liječnicima poliklinike 3DERM (zajednički nazvano „liječnik“) u svrhu provođenja usluge dermatološke konzultacije, pružanju drugog mišljenja, planiranju liječenja, dogovaranju termina liječenja, savjetovanja, dobivanja informacija, savjeta ili bilo kojeg drugog doprinosa ili usluga poliklinike.
 • Usluga omogućava pacijentima da pronađu liječnika, da od liječnika zatraže sastanak, da izvrše video-konzultacije, da dobiju potvrde o terminu video-konzultacije, istovremeno pružajući liječniku mogućnost savjetovanja na daljinu, praćenje i korekciju pacijentove terapije. Time se poliklinika može koristiti, između ostalog, za pristup i olakšavanje dostupnosti: (a) konzultaciji, drugom mišljenju, planiranju liječenja, dogovaranju termina liječenja, savjetovanju i informacijama koje su specifično i individualno pružene i dostavljene Vama; i (b) općim informacijama i sadržajima koji su javno dostupni i koji se ne prenose osobno Vama.
  Videokonzultacija koju pruža poliklinika osigurava sigurni jedan na jedan šifrirani kanal između pacijenta i liječnika. U pružanju ove usluge poliklinika poštuje sva pravila o privatnosti propisanoj odredbama o zaštiti osobnih podataka. Korisnik je prihvatio sve odredbe o zaštiti osobnih podataka prilikom kreiranja vlastitog profila, te je svjestan da iste može pročitati na javno objavljenoj poveznici o zaštiti osobnih podataka.
 • Pacijentu kako ni liječniku nije dopušteno snimanje, kopiranje ili emitiranje bilo kojeg sadržaja ili izvoda sadržaja videokonzultacije. Oba su informirana da svako kršenje prava na sliku, poštivanje privatnosti ili profesionalne i medicinske povjerljivosti može biti podložno sankcijama, uključujući kaznene sankcije.
  Oprema (pametni telefon, internetska veza itd.) koja omogućuje pristup i korištenje usluge online poliklinike 3DERM snosi se na vlastiti trošak pacijenta, kao i povezani troškovi elektroničke komunikacije (posebno telefonski troškovi, troškovi pristupa internetu). Odgovornost je pacijenta da prije korištenja usluge online poliklinike 3DERM dobije informacije o cijeni korištenja prethodno spomenute opreme ili usluga od operatora.
 • Pacijent je pozvan da unaprijed osigura sljedeće uvjete tijekom savjetovanja putem online poliklinike 3DERM: pametni telefon ili računalo, kameru i mikrofon, internetsku vezu na svom računalu dozvoli video i audio dozvole našoj usluzi online poliklinike 3DERM osigura tiho i dovoljno osvijetljeno okruženje
  Ako okruženje, oprema ili uvjeti za dozvole nisu zadovoljeni, liječnik može prekinuti videokonzultaciju. U slučaju da se pacijent tijekom videokonzultacije i savjetovanja osjeća negativno pod utjecajem narušenog učinka ili kvalitete, dužan nas je o tome obavijestiti.
 • Liječnik koji pruža uslugu online poliklinike 3DERM jedini ima pravo ocijeniti prikladnost daljinskog savjetovanja pacijenta te može prekinuti videokonzultaciju u slučaju da nisu ispunjeni uvjeti za daljinsko savjetovanje.
 • Pacijent razumije i prihvaća da usluga online poliklinike 3DERM može biti naplaćena od strane online poliklinike 3DERM, čija je odgovornost da pacijenta pravovremeno o tome informira.
 • Usluge online poliklinike 3DERM nisu u sustavu naplate Hrvatskoj Zavoda za Zdravstveno Osiguranje te ih nije moguće ostvariti putem uputnice HZZO-a.

OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

 • Ako mislite da trebate hitnu medicinsku pomoć, ODMAH I HITNO NAZOVITE LIJEČNIKA ILI BROJ ZA HITNE SLUŽBE (112 ili 194 U HRVATSKOJ). Ne oslanjajte se na elektroničku komunikaciju ili komunikaciju putem online poliklinike 3DERM za hitne medicinske potrebe. Ova online poliklinike 3DERM nije osmišljena da olakšava hitne medicinske slučajeve. PRIHVAĆATE, POTVRĐUJTE I SUGLASNI STE DA PLATFORMA NIJE NAMIJENJENA ZA UPORABU U BILO KOJEM OD GORE NAVEDENIH SLUČAJEVA I DA NE SMIJETE KORISTITI PLATFORMU U NITI JEDNOM OD GORE NAVEDENIH SLUČAJEVA.
 • 3DERM ne jamči da je video savjetovanje putem Online poliklinike najbolji pristup savjetima iz područja dermatoloških bolesti ili doista odgovarajući način liječenja za Vašu posebnu zdravstvenu brigu ili zdravstveni problem. Nadalje, Online poliklinike nije zamjena za Vašeg liječnika i pružatelja primarne njege. Slažete se da ćete odmah kontaktirati svog liječnika ukoliko se Vaše stanje promijeni ili se pogoršaju vaši simptomi. Ako Vam je potrebna hitna pomoć, odmah se obratite najbližem centru hitne službe.
 • Usluga Online poliklinike, savjetovanje ili videokonzultacija s liječnicama ne može i ne zamjenjuje odlazak u ambulantu i konzultaciju „licem u lice“. Preporučujemo i potičemo Vas da provjerite sve informacije koje dobijete od liječnika pružatelja usluge Online poliklinike. Bilo koje oslanjanje na takve informacije podrazumijeva da to radite u potpunosti na vlastiti rizik i vlastitu odgovornost.
 • Nemojte zanemarivati, izbjegavati ili odgađati dobivanje medicinskog savjeta od svog liječnika ili drugog kvalificiranog liječnika specijaliste, posjećenih uživo, zbog informacija ili savjeta koje ste primili putem Online poliklinike.
 • Online poliklinika 3DERM nastojat će što prije riješiti svaku pogrešku u sustavu. Online poliklinika 3DERM, koliko god je izvedivo, unaprijed obavijestiti svoje korisnike o bilo kakvim ograničenjima dostupnosti zbog aktivnosti održavanja i/ili uklanjanja kvarova na sustavu Online poliklinika 3DERM.
 • Korisnik je obaviješten da sustavi prijenosa komunikacija, računalni sustavi koji pružaju hosting web portala ili računala liječnika mogu biti podložni kvarovima, kao i bilo koji računalni sustav. Korisnik se ovim odriče svih mogućnosti obračuna protiv Online poliklinika 3DERM ili pridruženih subjekata zbog tehničkog kvara u korištenju pruženih usluga ili zbog neuspjeha uspostavljanja videokonzultacije
 • Korisnik je obaviješten da Online poliklinika 3DERM nije odgovorna za kršenje povjerljivosti elektroničkih poruka ili drugih podataka koji su poslani zbog nepravilne provedbe od strane korisnika sigurnosnih uputa povezanih s njihovim vlastitim sustavom.
 • Korisnik prihvaća, potvrđuje i slažete se da je platforma napravljena “kako jest”, te neće imati prema nama nikakvih zahtjeva, niti izjava protiv nas. Korištenje platforme je na Vaš vlastiti rizik.