O nama

Nakon 30 godina rada i liječenja velikog broja pacijenata s najtežim bolestima kože, primjene najsuvremenije terapije u dermatologiji, edukacija u inozemstvu, te suradnje sa najznačajnijim imenima na polju dermatologije, odlučili smo svoje znanje i iskustvo učiniti još dostupnijim, kako fizičkim pregledima u novoosnovanoj poliklinici 3DERM, tako i on-line konzultacijama.

Putem online poliklinike, najmodernije terapije dostupne su i svima koji se ne mogu liječiti u centrima izvrsnosti u velikim gradovima.

Naš tim

3DERM polikliniku osnovale su iskusne profesorice dermatologije s više od 30 godina kliničkog iskustva i rada na pozicijama predstojnice i pročelnica Klinike i Katedre za dermatologiju.

prof. dr. sc.

Ines Brajac

dermatovenerolog

Prof.dr.sc. Ines Brajac znanstvenica je koja nakon završene srednje medicinske škole 1982. upisuje Medicinski fakultet. Diplomirala je 1987. godine, specijalizaciju iz dermatovenerologije završila 1998. godine. Danas je redovna profesorica u trajnom zvanju, znanstveno područje biomedicina i zdravstvo, znanstvena grana dermatovenerologija, na Katedri za dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci. Na Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Rijeka radi od 1991. godine, a predstojnik je Klinike od 2005. godine.

Voditelj je programa specijalističkog usavršavanja iz dermatologije i venerologije, predsjednik ispitne komisije za specijalističke ispite iz dermatologije i venerologije, dopredsjednica Hrvatskog društva za estesku medicinu (HDEM).

Cijeli životopis (.pdf)

prof. dr. sc.

Marija Kaštelan

dermatovenerolog

Prof. dr. sc. Marija Kaštelan redovna je profesorica u trajnom zvanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Specijalizirala je dermatovenerologiju 2001. godine u Zagrebu. Nakon dugogodišnjeg rada u dermatologiji, imunodermatologiji i estetskoj dermatologiji, posebno se posvetila liječenju psorijaze te promicanju svjesnosti i razumijevanja psorijaze u javnosti.

Usavršavala se u mnogim znanstvenim i stručnim institucijama u inozemstvu, a posebno ističe stručno usavršavanje iz područja psorijaze u Beču, Austrija i Lubecku, Njemačka.

Voditeljica je Referentnog centra za psorijazu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske. 

Trenutno obnaša dužnost pročelnice Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku s poliklinikom na Klinici za dermatovenerologiju KBC Rijeka te pročelnice Katedre za dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Cijeli životopis (.pdf)

prof. dr. sc.

Larisa Prpić Massari

dermatovenerolog, subspecijalist dermatološke onkologije

Prof. dr. sc. Larisa Prpić Massari specijalizirala je dermatovenerologiju 2005. godine, a kroz karijeru posebno se posvetila dermatološkoj onkologiji za koju se uže specijalizirala 2014. godine te dermatoskopiji, melanomima i kožnim tumorima.

Pohađala je mnoga stručna usavršavanja u dermatološkim centrima izvrsnosti u Europi kao i brojne simpozije i tečajeve, a članica je Europskog društva dermatoonkologa, te Međunarodnog udruženja dermoskopičara.

Danas izvršava funkciju redovitog profesora i znanstvenog savjetnika u trajnom zvanju na Katedri za dermatovenerologiju te je pročelnica Zavoda za opću dermatologiju klinike pri KBC Rijeka.

Cijeli životopis (.pdf)

mag. med. tech.

Senija Grgurinović

medicinska sestra

Medicinska sestra sa 40-godišnjim iskustvom u kliničkom radu na Klinici za dermatovenerologiju na poslovima sestre u timu alergologa i imunologa.

2014. godine završila je Sveučilišni studij Menadžment u sestrinstvu pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Posljednjih 7 godina radi u timu za estetsku i korektivnu dermatologiju te sudjeluje i radi  na brojnim radionicama u estetskoj dermatologiji.

Posjeduje veliko iskustvo u organizaciji posla i radu sa pacijentima, a posljednjih 17 godina je član Uprave Klinike  u svojstvu glavne sestre Klinike za dermatovenerologiju.

Dopredsjednica je Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju.

Zašto odabrati polikliniku 3DERM?

Tim iskusnih, priznatih i dobro educiranih stručnjaka iz područja dermatologije i venerologije pružit će Vam vrijeme, vrhunsku dijagnostiku i terapiju koja je u skladu s najnovijim dostignućima današnje medicine.

Zavirite u polikliniku

Poliklinika također surađuje sa vrhunskim dermatološkim ustanovama u zemlji i inozemstvu, te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Poliklinika također surađuje sa vrhunskim dermatološkim ustanovama u zemlji i inozemstvu, te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Zatražite online pregled

Na 3DERM web stranici možete se naručiti za online pregled ili jednostavno zatražiti pismenu dijagnozu, s odgovorom unutar 48 sati.

Na ovaj način kao pacijent imate aktivnu ulogu u upravljanju svojim zdravljem kroz izravnu komunikaciju s dermatolozima u vremenu koje Vam odgovara. Sve iz udobnosti vlastitog doma.