O nama

Nakon 30 godina rada i liječenja velikog broja pacijenata s najtežim bolestima kože, primjene najsuvremenije terapije u dermatologiji, edukacija u inozemstvu, te suradnje sa najznačajnijim imenima na polju dermatologije, odlučili smo svoje znanje i iskustvo učiniti još dostupnijim, kako fizičkim pregledima u novoosnovanoj poliklinici 3DERM, tako i on-line konzultacijama.

Putem online poliklinike, najmodernije terapije dostupne su i svima koji se ne mogu liječiti u centrima izvrsnosti u velikim gradovima.

Naš tim

3DERM polikliniku osnovale su iskusne profesorice dermatologije s više od 30 godina kliničkog iskustva i rada na pozicijama predstojnice i pročelnica Klinike i Katedre za dermatologiju.

prof. dr. sc.

Ines Brajac

dermatovenerolog

Prof.dr.sc. Ines Brajac znanstvenica je koja nakon završene srednje medicinske škole 1982. upisuje Medicinski fakultet. Diplomirala je 1987. godine, specijalizaciju iz dermatovenerologije završila 1998. godine. Danas je redovna profesorica u trajnom zvanju, znanstveno područje biomedicina i zdravstvo, znanstvena grana dermatovenerologija, na Katedri za dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci. Na Klinici za dermatovenerologiju KBC-a Rijeka radi od 1991. godine, a predstojnik je Klinike od 2005. godine.

Voditelj je programa specijalističkog usavršavanja iz dermatologije i venerologije, predsjednik ispitne komisije za specijalističke ispite iz dermatologije i venerologije, dopredsjednica Hrvatskog društva za estesku medicinu (HDEM).

Cijeli životopis (.pdf)

prof. dr. sc.

Marija Kaštelan

dermatovenerolog

Prof. dr. sc. Marija Kaštelan redovna je profesorica u trajnom zvanju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Specijalizirala je dermatovenerologiju 2001. godine u Zagrebu. Nakon dugogodišnjeg rada u dermatologiji, imunodermatologiji i estetskoj dermatologiji, posebno se posvetila liječenju psorijaze te promicanju svjesnosti i razumijevanja psorijaze u javnosti.

Usavršavala se u mnogim znanstvenim i stručnim institucijama u inozemstvu, a posebno ističe stručno usavršavanje iz područja psorijaze u Beču, Austrija i Lubecku, Njemačka.

Voditeljica je Referentnog centra za psorijazu Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske. 

Trenutno obnaša dužnost pročelnice Zavoda za laboratorijsku dijagnostiku s poliklinikom na Klinici za dermatovenerologiju KBC Rijeka te pročelnice Katedre za dermatovenerologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Cijeli životopis (.pdf)

prof. dr. sc.

Larisa Prpić Massari

dermatovenerolog, subspecijalist dermatološke onkologije

Prof. dr. sc. Larisa Prpić Massari specijalizirala je dermatovenerologiju 2005. godine, a kroz karijeru posebno se posvetila dermatološkoj onkologiji za koju se uže specijalizirala 2014. godine te dermatoskopiji, melanomima i kožnim tumorima.

Pohađala je mnoga stručna usavršavanja u dermatološkim centrima izvrsnosti u Europi kao i brojne simpozije i tečajeve, a članica je Europskog društva dermatoonkologa, te Međunarodnog udruženja dermoskopičara.

Danas izvršava funkciju redovitog profesora i znanstvenog savjetnika u trajnom zvanju na Katedri za dermatovenerologiju te je pročelnica Zavoda za opću dermatologiju klinike pri KBC Rijeka.

Cijeli životopis (.pdf)

Izv. prof. dr. sc.

Margita Belušić

specijalist maksilofacijalne kirurgije, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata

Izv. prof. dr. sc. Margita Belušić  je 2007. godine specijalizirala maksilofacijalnu kirurgiju, a 2019. završila i užu specijalizaciju iz plastične kirurgije glave i vrata.

Od 2003. do danas zaposlena je i u KBC Rijeka na Klinici za maksilofacijalnu kirurgiju, te od 2001. na Katedri za maksilofacijalnu kirurgiju a od 2017. g. obnaša dužnost Pročelnika te Katedre, a od 2021. i Predstojnica Klinike za maksilofacijalnu kirurgiju KBC Rijeka.

Bavi se  onkokirurgijom glave i vrata, kirurgijom temporomandibularnog zgloba, te estetskom i rekonstruktivnom kirurgijom lica.

Cijeli životopis (.pdf)

dr. sc.

Marijana Vičić

dermatovenerolog

Dr. sc. Marijana Vičić doktorirala je 2020. godine na Medicinskom fakultetu na Rijeci s temom iz područja autoimunih kroničnih upalnih bolesti kože psorijaze i lihen planusa te je poslijedoktorand na Medicinskom fakultetu u Rijeci. 2023. godine stječe diplomu specijalistice dermatologije i venerologije.

Tijekom svog dosadašnjeg dermatološkog rada pohađala je brojne međunarodne edukacije u centrima izvrsnosti u Europi. 2019. godine izabrana je kao hrvatski predstavnik najboljih europskih specijalizanata dermatologije pod pokroviteljstvom Europskog dermatološkog foruma u sklopu čega je sudjelovala na edukativnom tečaju u Rimu.

Aktualno radi kao specijalist dermatologije i venerologije na Klinici za dermatovenerologiju pri KBC Rijeka gdje se uže bavi pedijatrijskom dermatologijom, bolestima vena, kroničnim ranama i ultrazvukom krvnih žila donjih udova.

Cijeli životopis (.pdf)

dr. med

Domagoj Ćužić

specijalist dermatologije i venerologije

Domagoj Ćužić, dr.med je 2012. godine specijalizirao dermatovenerologiju na Klinici za dermatovenerologiju KBC Split. Nakon toga radi kao dermatovenerolog u OB Ogulin a od 2016. na Klinici za dermatovenerologiju KBC Rijeka.

Usko se bavi bolestima vena i ultrazvukom vena, dermatoskopijom, kožnim tumorima, te infekcijama kože.

Član je Hrvatskog dermatovenerološkog društva, te u organizaciji HDDV-a svake godine sudjeluje u javno-zdravstvenim akcijama Euromelanoma dan, rane prevencije i otkrivanja melanoma u hrvatskoj populaciji.

Cijeli životopis (.pdf)

dr. med.

Katarina Skender

specijalistica dermatologije i venerologije

Katerina Skender dr. med. specijalizirala je dermatovenerologiju 2024 godine. Usavršavala se na tečajevima i radionicama u zemlji i inozemstvu, posebice iz područja liječenja kroničnih rana, infektivnih bolesti kože, dermatoskopije i dermatokirurgije. 

Član je Hrvatskog dermatovenerološkog društva (HDVD), Hrvatskog društva za hiperbaričnu medicinu (HDHM) i Europske akademije dermatovenerologa (EADV), te aktivno sudjeluje na kongresima i simpozijima u hrvatskoj i inozemstvu.

Cijeli životopis (.pdf)

mag. med. tech.

Senija Grgurinović

medicinska sestra

Medicinska sestra sa 40-godišnjim iskustvom u kliničkom radu na Klinici za dermatovenerologiju na poslovima sestre u timu alergologa i imunologa.

2014. godine završila je Sveučilišni studij Menadžment u sestrinstvu pri Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci.

Posljednjih 7 godina radi u timu za estetsku i korektivnu dermatologiju te sudjeluje i radi  na brojnim radionicama u estetskoj dermatologiji.

Posjeduje veliko iskustvo u organizaciji posla i radu sa pacijentima, a posljednjih 17 godina je član Uprave Klinike  u svojstvu glavne sestre Klinike za dermatovenerologiju.

Dopredsjednica je Udruge medicinskih sestara i tehničara Hrvatske za dermatovenerologiju.

Zašto odabrati polikliniku 3DERM?

Tim iskusnih, priznatih i dobro educiranih stručnjaka iz područja dermatologije i venerologije pružit će Vam vrijeme, vrhunsku dijagnostiku i terapiju koja je u skladu s najnovijim dostignućima današnje medicine.

Zavirite u polikliniku

Poliklinika također surađuje sa vrhunskim dermatološkim ustanovama u zemlji i inozemstvu, te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Poliklinika također surađuje sa vrhunskim dermatološkim ustanovama u zemlji i inozemstvu, te organizira dodatne pretrage, obradu i liječenje kod različitih dermatoloških bolesti.

Zatražite online pregled

Na 3DERM web stranici možete se naručiti za online pregled ili jednostavno zatražiti pismenu dijagnozu, s odgovorom unutar 48 sati.

Na ovaj način kao pacijent imate aktivnu ulogu u upravljanju svojim zdravljem kroz izravnu komunikaciju s dermatolozima u vremenu koje Vam odgovara. Sve iz udobnosti vlastitog doma.