Online pregled

Odaberite:
Pisana dijagnoza

Cijena: 66.36 € (500 kn)

Pisana dijagnoza podrazumijeva dijagnozu jedne od doktorica na temelju Vaših postojećih nalaza, bez pregleda.

Za dijagnozu je potrebno ispuniti formu sa što detaljnijim informacijama o Vama i Vašoj problematici. Na temelju dostavljenih podataka, doktorica će Vam izdati službenu dijagnozu i nalaz.

Plaćanje je potrebno izvršiti prije, nakon ispunjavanja informativne forme koja slijedi. Nakon izvršenog plaćanja, na e-mail ćete dobiti pismenu dijagnozu u roku 48 sati.

Online pregled

Cijena: 99.54 € (750 kn)

Online pregled održat će se putem aplikacije ZOOM. Trajanje pregleda je do 20 minuta. Na pregledu ćete imati mogućnost razgovarati s doktoricama o vašoj kožnoj problematici te dobiti dijagnozu i daljnje upute. Za pregled je potrebna mobilna ili laptop kamera te zvučnik ili slušalice.

Plaćanje je potrebno izvršiti prije, nakon ispunjavanja informativne forme koja slijedi. Nakon izvršenog plaćanja, na e-mail ćemo Vam poslati termin pregleda, a nakon što potvrdite da Vam odgovara termin, poslat ćemo Vam poveznicu za online pregled.

Na temelju online pregleda, doktorice će Vam izdati i službeni nalaz. 

Ekspertiza tima

Cijena: 152.63 € (1150 kn)

Ekspertiza tima podrazumijeva da će Vaše nalaze pregledati sve tri doktorice, te Vam na temelju toga izdati zajedničku dijagnozu, bez pregleda.

Za dijagnozu je potrebno ispuniti formu sa što detaljnijim informacijama o Vama i Vašoj problematici. Na temelju dostavljenih podataka, dermatologice će Vam izdati službenu dijagnozu i preporuke za daljnju terapiju.

Plaćanje je potrebno izvršiti prije, nakon ispunjavanja informativne forme koja slijedi. Nakon izvršenog plaćanja, na e-mail ćete dobiti pismenu dijagnozu.

Iskustva korisnika poliklinike
Prof. Larisa Prpić Massari me liječi od 2012 g. kada mi je dijagnosticirala lentigo maligna melanom na desnom obrazu. Uslijedile su godine kontrola i liječenja kada je bolest u nekoliko navrata recidivirala. Zadnji put 2021. godine. Prof. Massari je tada kontaktirala liječnike iz Italije, Njemačke i Grčke kako bi uskladila iskustva i odredila mi terapiju. Dala je od sebe svoj maksimum kao liječnik i kao čovjek. Neizmjerno sam joj zahvalna na uloženom trudu za moje liječenje. Zahvalna sam joj na njezinoj empatiji, na povjerenju koje je sa mnom gradila sve ove godine liječenja. Sretna sam da sam njezin pacijent. Vratila mi je osmjeh. Uz njezino liječenje ne bojim se za sutra jer znam da će ona pronaći najbolje rješenje.
Prof.dr.sc. Marija Kaštelan je vrlo stručna, profesionalna i susretljiva! Stalo joj je do pacijenta, trudi se objasniti i odgovoriti na sva pitanja. Sve pohvale!
Konačno nakon 25 godina uzimanja raznih lijekova, krema, masti i operacija, slučajno sam došao do Vas. Do moje spasiteljice! Veliko hvala doktorice! Odabirom lijeka i po primitku prve terapije nestali su svi upalni procesi na mom tijelu. Koža je postala meka i savitljiva, počeo sam se osjećati normalno, vratili ste mi ljudsko dostojanstvo. Vaš pristup pacijentu, poslovnost, pravovremenost i uvaženost pacijenta zaslužuju najveću pohvalu. Svaka pohvala i osoblju.
Doktorica Kaštelan je izuzetno stručna, pristupačna, uslužna i ljubazna. Puno mi je pomogla s mojom bolešću, propisala mi je uspješnu terapiju pri čemu se moja psorijaza povukla. Uz doktoricu Kaštelan velike pohvale i sestri Gloriji koja je također vrlo pristupačna i susretljiva. Izrazito sam zadovoljan te ih preporučujem.
Doktorica Massari je jedan veliki specijalist svoga područja, to moram naglasiti. Bolest s kojim se borim 17 godina, sve što postoji sam isprobala kako u RH tako i drugdje, pod kontrolu je stavila u roku od dva tjedna. Prati pacijenta temeljito, iznimno je ljubazna i susretljiva te stoji na raspolaganju uvijek za sva pitanja i nejasnoće. Naravno, tu moram spomenuti i medicinsku sestru Gloriju jer su izvrstan tim i tako se lako osjećati sigurnim i poštovanim i kao čovjek i kao pacijent.
Previous slide
Next slide